Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BK Forward A-laget Herr

Följ

A-laget Herr

Följ oss för uppdateringar
Följ
BK Forward
Fotboll
A-laget Herr

Match

Åtvidabergs FF

4 - 3
Kopparvallen
1 februari 2020
14:00

BK Forward

Referat

Referat: Åtvidabergs FF - BK FORWARD

Forward och Åtvidaberg möttes i en tidig träningsmatch på Kopparvallen idag lördag. I en målrik tillställning, så vann Åtvid till slut med 4 - 3.

Peder Hessel från Kopparvallen

Nöjd med det mesta i första halvlek. Skapar otroligt mycket chanser, vinner bollen högt och har taktpinnen. Gör 1 - 0, efter det att Svante och Johan Chamoun växelspelat och den sistnämnde målar. Sedan även 2 - 0, då Svante Sedin är framme på Anderssons skott och retur. Bra spel av oss i första och rättvist 2 - 1, efter sen kvittering.

Andra fortsätter vi och skapar, men Åtvidaberg blir farliga och vassa i sina kontringar och plötsligt 2 - 4, och vi kommer inte närmre än en reducering av Josef Ibrahim, efter utsökt nickpassning av Linus Jansson. Var två anfallsglada lag, och kanske lite för mycket offensivt tänk. Åtvidaberg kom med fyra provspelare och var löpvilliga och snabba i omställningar och djupledspel.

Startade; Steffen Kraus, Jesper Nilsson, Konrad Gustafsson, Jesper Åman, Mohammed Youla, Johan Chamoun, Axel Wetteus, Henke Hultberg, Svante Sedin, Josef Ibrahim, Anderson

In i matchen: kom: Adam Molin, Linus Jansson, Henrik Cullberg, Yohann Felltrath och Matteus Deal (provspelare). Bland spelare som inte fanns med idag kan bl.a. nämnas Sam Oki, Anton Renmark , Marcus Kanto och Zak Epplette.

Nästa helg åker Forward åt andra hållet, då man möter IF Karlstad Fotboll i Karlstad